Lenteschoonmaak

24 apr

Maak kennis met Fluffie! Dit lieve konijn wordt door ons elk jaar eens volledig geschoren. Fluffie leeft buiten en laat zijn vacht niet gemakkelijk verzorgen, waardoor onvermijdelijk klitten ontstaan, en keuteltjes in de vacht blijven kleven. Deze trekken dan in de zomer vliegen aan die eitjes leggen waaruit maden komen. Om Fluffie dit leed te besparen en ook voor zijn comfort wordt hij dus elk jaar geschoren voor de zomer. Fluffie moet nu enkel oppassen dat hij in het begin in de schaduw blijft zodat zijn dunne huid niet verbrandt. Het gewicht van de afgeschoren vacht bedroeg maar liefst 150 gram!

Fluffie na het scheren

Fluffie na het scheren

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: